Stołówka szkolna

UWAGA RODZICE!
OD 04 MAJA 2021R BĘDĄ WYDAWANE OBIADY SZKOLNE.
UCZNIOWIE MOGĄ KORZYSTAĆ ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ
UWAGA RODZICE!
JEST MOŻLIWOŚĆ ZAPISU NA OBIADY SZKOLNE. KARTĘ ZGŁOSZENIA DZIECKA MOŻNA POBRAĆ Z SEKRETARIATU ORAZ ZE STRONY INTERNETOWEJ SZKOŁY. PO WYPEŁNIENIU NALEŻY KARTĘ PRZESŁAĆ NA ADRES sp3wojkowice@poczta.onet.pl LUB DOSTARCZYĆ DO SEKRETARIATU SZKOŁY.
Oświadczenie rezygnacji z obiadów dla pracownika
Oświadczenie rezygnacji z obiadów dla ucznia
Karta zgłoszenia dziecka na obiady
Deklaracje na obiady dla pracowników
Oświadczenie rezygnacji pracownika z obiadów
UWAGA RODZICE!
OPŁAT ZA OBIADY DOKONUJE SIĘ DO DNIA 10 – GO KAŻDEGO MIESIĄCA Z DOŁU ZA ZJEDZONE OBIADY W MIESIĄCU POPRZEDNIM. KWITKI Z AKTUALNĄ KWOTĄ ZA OBIADY UCZNIOWIE DOSTAJĄ NA POCZĄTKU KAŻDEGO MIESIĄCA ZA M-C POPRZEDNI. PROSZĘ O DOKŁADNIE TAKIE WPŁATY JAKIE SĄ PODANE NA KWITKU, BEZ ZAOKRĄGLANIA DO PEŁNYCH KWOT
ZA OBIADY SZKOLNE PŁATNOŚCI DOKONUJE SIĘ NA KONTO:
31 1160 2202 0000 0005 0373 4632
OD WRZEŚNIA 2019 r KOSZT JEDNEGO OBIADU DLA UCZNIÓW
SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 3 WYNOSI 6,00
DLA NAUCZYCIELI 7,50
JADŁOSPIS
DATA | OBIAD | NUMER ALERGENU |
25.09.2023r.
PONIEDZIAŁEK |
ZUPA GROCHOWA Z GRZANKAMI,
MAKARON Z SEREM BIAŁYM, CUKREM I CYNAMONEM, KOMPOT TRUSKAWKOWY |
1,3,7,9 |
26.09.2023r.
WTOREK |
ZUPA JARZYNOWA,
GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM Z PIECZYWEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY |
1,3,7,9 |
27.09.2023r.
ŚRODA |
ZUPA BROKUŁOWA,ZIEMNIAKI, KIESZONKI DROBIOWE Z SEREM,MINI MARCHEWKA NA PARZE,KOMPOT WIELOOWOCOWY |
1,7,9 |
28.09.2023r.
CZWARTEK |
ZUPA POROWA,RYŻ, SZNYCEL ZE SCHABU, ĆWIKŁA,KOMPOT WIELOOWOCOWY |
1,7,9 |
29.09.2023r.
PIĄTEK |
ZUPA PIECZARKOWA Z ŁAZANKAMI,ZIEMNIAKI PIECZONE W ŁUPINKACH,RYBA W PANIERCE,SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ,KOMPOT WIELOOWOCOWY |
1,3,4,7,9 |
1-ZBOŻA, 2-SKORUPIAKI,3-JAJA,4-RYBY,5-ORZESZKI ZIEMNE,6-SOJA,7-MLEKO,8-ORZECHY,9-SELER,10-GORCZYCA,11-SEZAM,12-DWUTLENEK SIARKI,13-ŁUBIN,14-MIĘCZAKI
Alergeny występujące w tym tygodniu: zboża zawierające gluten, jaja, produkty mleczne, seler, ryby.
Informujemy, że od 1 września 2023 r. w trosce o zdrowie dzieci w naszej szkole potrawy przygotowywane są w nowo zakupionym piecu konwekcyjo-parowym, z wykorzystaniem nowoczesnej technologii, która sprawia, że potrawy zachowują wysokie walory smakowe oraz zapachowe. Piec konwekcyjno-parowy umożliwia nam przyrządzanie potraw charakteryzujących się zdrowymi wartościami odżywczymi, poprzez m.in. beztłuszczowe smażenie lub pieczenie na parze.
Życzymy SMACZNEGO – pracownicy kuchni oraz Intendent |
UWAGA!
KUCHNIA SZKOLNA ZASTRZEGA SOBIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE.