AktualnościDla rodzicówDla ucznia

Stołówka szkolna

REGULAMIN STOŁÓWKI

Oświadczenie rezygnacji z obiadów

Karta zgłoszenia dziecka na obiady

Deklaracje na obiady dla pracowników

UWAGA RODZICE!

OPŁAT ZA OBIADY DOKONUJE SIĘ DO DNIA 10 – GO KAŻDEGO MIESIĄCA Z DOŁU ZA ZJEDZONE OBIADY W MIESIĄCU POPRZEDNIM. KWITKI Z AKTUALNĄ KWOTĄ ZA OBIADY UCZNIOWIE DOSTAJĄ NA POCZĄTKU KAŻDEGO MIESIĄCA ZA M-C POPRZEDNI. PROSZĘ O DOKŁADNIE TAKIE WPŁATY JAKIE SĄ PODANE NA KWITKU, BEZ ZAOKRĄGLANIA DO PEŁNYCH KWOT

ZA OBIADY SZKOLNE  PŁATNOŚCI DOKONUJE SIĘ NA KONTO:

ING Bank Śląski O/Będzin

56 1050 1227 1000 0023 3679 2896

OD WRZEŚNIA 2019 r  KOSZT JEDNEGO OBIADU DLA UCZNIÓW

SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 3 WYNOSI  6,00

DLA NAUCZYCIELI  7,50

JADŁOSPIS

DATA OBIAD NUMER ALERGENU
02.12.2019

PONIEDZIAŁEK

 

BARSZCZ CZERWONY Z ZIEMNIAKAMI

MAKARON Z BIAŁYM SEREM

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
03.12.2019

WTOREK

 

KREM Z BROKUŁÓW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM

KASZA JĘCZMIENNA, GULASZ Z SZYNKI WIEPRZOWEJ, TARTA MARCHEWKA

Z CHRZANEM

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
04.12.2019

ŚRODA

ZUPA RYŻOWA

ZIEMNIAKI, PIECZONE UDKO

Z KURCZAKA, SURÓWKA Z SAŁATY LODOWEJ, POMIDORÓW I OGÓRKÓW ZIELONYCH

KOMPOT WIELOOWOCOWY

9
05.12.2019

CZWARTEK

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM

ZIEMNIAKI, SCHAB W PANIERCE

KAPUSTA KISZONA DUSZONA

Z PIECZARKAMI

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
06.12.2019

PIĄTEK

ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI

FASOLKA PO BRETOŃSKU, PIECZYWO

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
DATA OBIAD NUMER ALERGENU
09.12.2019

PONIEDZIAŁEK

KRUPNIK Z KASZY JĘCZMIENNEJ

ŁAZANKI Z KAPUSTĄ I KIEŁBASĄ

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,9
10.12.2019

WTOREK

ZUPA CHRZANOWA Z JAJKIEM

ZIEMNIAKI, KARCZEK DUSZONY

MIZERIA Z OGÓRKÓW ZE ŚMIETANĄ

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
11.12.2019

ŚRODA

ZUPA ZIEMNIACZANA

RYŻ Z WARZYWAMI I MIĘSEM

KOMPOT WIELOOWOCOWY,

1,7,9
12.12.2019

CZWARTEK

ZUPA KALAFIOROWA Z ZIELONĄ PIETRUSZKĄ

ZIEMNIAKI, FILET Z PIERSI KURCZAKA

W ZIOŁACH, KAPUSTA CZERWONA

KOMPOT WIELOOWOCOWY

 

1,3,7,9
13.12.2019

PIĄTEK

 

ZUPA GRYSIKOWA

ZIEMNIAKI,RYBA PO GRECKU

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,4,9
DATA OBIAD NUMER ALERGENU
16.12.2019

PONIEDZIAŁEK

KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY

RYŻ Z PRAŻONYMI JABŁKAMI

I JOGURTEM NATURALNYM

KOMPOT WIELOOWOCOWY

7,9
17.12.2019

WTOREK

ŻUREK Z ZIEMNIAKAMI I KIEŁBASĄ

SPAGETTI Z SOSEM POMIDOROWO-MIĘSNYM

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,9
18.12.2019

ŚRODA

LANE KLUSKI NA ROSOLE

ZIEMNIAKI, FILET Z PIERSI KURCZAKA W PANIERCE, ZIELONA SAŁATA ZE ŚMIETANĄ

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
19.12.2019

CZWARTEK

ZUPA SZPINAKOWA Z ZIEMNIAKAMI

KASZA JĘCZMIENNA, ROLADKA SCHABOWA, SURÓWKA Z SELERA

Z RODZYNKAMI

KOMPOT WIELOOWOCOWY

 

1,7,9
20.12.2019

PIĄTEK

 

KRUPNIK Z KASZY JAGLANEJ

BIGOS, PIECZYWO

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,4,9

1-ZBOŻA, 2-SKORUPIAKI,3-JAJA,4-RYBY,5-ORZESZKI ZIEMNE,6-SOJA,7-MLEKO,8-ORZECHY,9-SELER,10-GORCZYCA,11-SEZAM,12-DWUTLENEK SIARKI,13-ŁUBIN,14-MIĘCZAKI

Alergeny występujące w tym tygodniu: zboża zawierające gluten, jaja, produkty mleczne, seler, ryby.

UWAGA!

KUCHNIA SZKOLNA ZASTRZEGA SOBIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE.

Pokaż więcej

Podobne Artykuły

Close