AktualnościDla rodzicówDla ucznia

Stołówka szkolna

REGULAMIN STOŁÓWKI

Oświadczenie rezygnacji z obiadów

Karta zgłoszenia dziecka na obiady

Deklaracje na obiady dla pracowników

UWAGA RODZICE!

OPŁAT ZA OBIADY DOKONUJE SIĘ DO DNIA 10 – GO KAŻDEGO MIESIĄCA Z DOŁU ZA ZJEDZONE OBIADY W MIESIĄCU POPRZEDNIM. KWITKI Z AKTUALNĄ KWOTĄ ZA OBIADY UCZNIOWIE DOSTAJĄ NA POCZĄTKU KAŻDEGO MIESIĄCA ZA M-C POPRZEDNI. PROSZĘ O DOKŁADNIE TAKIE WPŁATY JAKIE SĄ PODANE NA KWITKU, BEZ ZAOKRĄGLANIA DO PEŁNYCH KWOT

ZA OBIADY SZKOLNE  PŁATNOŚCI DOKONUJE SIĘ NA KONTO:

ING Bank Śląski O/Będzin

56 1050 1227 1000 0023 3679 2896

OD WRZEŚNIA 2019 r  KOSZT JEDNEGO OBIADU DLA UCZNIÓW

SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 3 WYNOSI  6,00

DLA NAUCZYCIELI  7,50

JADŁOSPIS

DATA OBIAD NUMER ALERGENU
09.09.2019

PONIEDZIAŁEK

 

BARSZCZ CZERWONY Z ZIEMNIAKAMI

NALEŚNIKI Z BIAŁYM SEREM

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
10.09.2019

WTOREK

 

ZALEWAJKA

RYŻ SYPKI, PULPETY GOTOWANE

W SOSIE POMIDOROWYM, SURÓWKA

Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,9
11.09.2019

ŚRODA

ROSÓŁ Z MAKARONEM

ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, FILET

Z PIERSI KURCZAKA W PANIERCE, SAŁATA ZIELONA ZE ŚMIETANĄ

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
12.09.2019

CZWARTEK

ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM

PYZY Z MIĘSEM, SURÓWKA

Z OGÓRKÓW KISZONYCH

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
13.09.2019

PIĄTEK

KRUPNIK Z KASZY JĘCZMIENNEJ

ZIEMNIAKI, KOTLET JAJECZNY

KALAFIOR I BROKUŁ Z WODY

KOMPOT WIELOOWOCOWY

 

1,3,9
DATA OBIAD NUMER ALERGENU
16.09.2019

PONIEDZIAŁEK

 

KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY

RYŻ SYPKI  Z PRAŻONYMI JABŁKAMI

I JOGUREM NATURALNYM

KOMPOT JABŁKOWY

7,9
17.09.2019

WTOREK

 

ZUPA GRYSIKOWA Z ZIELONĄ PIETRUSZKĄ

ZIEMNIAKI, KOTLET POŻARSKI, BURACZKI

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,9
18.09.2019

ŚRODA

ZUPA ZIEMNIACZANA

MAKARON PENNE Z SOSEM Z MIĘSA WIEPRZOWEGO, SAŁATKA Z PORÓW, MARCHWI I JABŁEK

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
19.09.2019

CZWARTEK

ZUPA OGÓRKOWA Z RYŻEM

ZIEMNIAKI, UDKO Z KURCZAKA, SAŁATA LODOWA Z POMIDORAMI

KOMPOT WIELOOWOCOWY

7,9
20.09.2019

PIĄTEK

ZUPA KOPERKOWA Z ZACIERKĄ

ZIEMNIAKI, RYBA W PANIERCE

SURÓWKA Z MARCHEWKI Z JABŁKA

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,4,7,9

1-ZBOŻA, 2-SKORUPIAKI,3-JAJA,4-RYBY,5-ORZESZKI ZIEMNE,6-SOJA,7-MLEKO,8-ORZECHY,9-SELER,10-GORCZYCA,11-SEZAM,12-DWUTLENEK SIARKI,13-ŁUBIN,14-MIĘCZAKI

Alergeny występujące w tym tygodniu: zboża zawierające gluten, jaja, produkty mleczne, seler, ryby.

UWAGA!

KUCHNIA SZKOLNA ZASTRZEGA SOBIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE.

Pokaż więcej

Podobne Artykuły

Close