Stołówka szkolna
UWAGA RODZICE!
JEST MOŻLIWOŚĆ ZAPISU NA OBIADY SZKOLNE. KARTĘ ZGŁOSZENIA DZIECKA MOŻNA POBRAĆ Z SEKRETARIATU ORAZ ZE STRONY INTERNETOWEJ SZKOŁY. PO WYPEŁNIENIU NALEŻY KARTĘ PRZESŁAĆ NA ADRES sp3wojkowice@poczta.onet.pl LUB DOSTARCZYĆ DO SEKRETARIATU SZKOŁY.
Oświadczenie rezygnacji z obiadów dla pracownika
Oświadczenie rezygnacji z obiadów dla ucznia
Karta zgłoszenia dziecka na obiady
Deklaracje na obiady dla pracowników
Oświadczenie rezygnacji pracownika z obiadów
UWAGA RODZICE!
OPŁAT ZA OBIADY DOKONUJE SIĘ DO DNIA 10 – GO KAŻDEGO MIESIĄCA Z DOŁU ZA ZJEDZONE OBIADY W MIESIĄCU POPRZEDNIM. KWITKI Z AKTUALNĄ KWOTĄ ZA OBIADY UCZNIOWIE DOSTAJĄ NA POCZĄTKU KAŻDEGO MIESIĄCA ZA M-C POPRZEDNI. PROSZĘ O DOKŁADNIE TAKIE WPŁATY JAKIE SĄ PODANE NA KWITKU, BEZ ZAOKRĄGLANIA DO PEŁNYCH KWOT
ZA OBIADY SZKOLNE PŁATNOŚCI DOKONUJE SIĘ NA KONTO:
31 1160 2202 0000 0005 0373 4632
OD WRZEŚNIA 2019 r KOSZT JEDNEGO OBIADU DLA UCZNIÓW
SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 3 WYNOSI 6,00
DLA NAUCZYCIELI 7,50
JADŁOSPIS
DATA | OBIAD | NUMER ALERGENU |
18.03.2024 r.
PONIEDZIAŁEK |
KAPUŚNIAK,
KLUSKI NA PARZE Z POLEWĄ TRUSKAWKOWĄ, KOMPOT WIELOOWOCOWY |
1,3,7,9 |
19.03.2024 r.
WTOREK |
ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ,
MAKARON PENNE, PULPETY W SOSIE POMIDOROWYM, SURÓWKA Z OGÓRKA KISZONEGO, KOMPOT TRUSKAWKOWY |
1,3,7,9 |
20.03.2024 r.
ŚRODA |
ZUPA SZCZAWIOWA Z LANYM CIASTEM,ZIEMNIAKI, SZASZŁYK,SURÓWKA Z POMIDORA I OGÓRKA ,KOMPOT WIELOOWOCOWY |
1,3,7,9 |
21.03.2024 r.
CZWARTEK |
ŻUREK Z ZIEMNIAKAMI,KASZA BURGUL, SCHAB W SOSIE,KAPUSTA CZERWONA,KOMPOT ŚLIWKOWY |
1,9 |
22.03.2024 r.
PIĄTEK |
ZUPA OGÓRKOWA Z RYŻEM,ZIEMNIAKI, RYBA W WARZYWACH,KOMPOT WIELOOWOCOWY |
1,3,4,7,9 |
1-ZBOŻA, 2-SKORUPIAKI,3-JAJA,4-RYBY,5-ORZESZKI ZIEMNE,6-SOJA,7-MLEKO,8-ORZECHY,9-SELER,10-GORCZYCA,11-SEZAM,12-DWUTLENEK SIARKI,13-ŁUBIN,14-MIĘCZAKI
Alergeny występujące w tym tygodniu: zboża zawierające gluten, jaja, produkty mleczne, seler, ryby.
Informujemy, że od 1 września 2023 r. w trosce o zdrowie dzieci w naszej szkole potrawy przygotowywane są w nowo zakupionym piecu konwekcyjo-parowym, z wykorzystaniem nowoczesnej technologii, która sprawia, że potrawy zachowują wysokie walory smakowe oraz zapachowe. Piec konwekcyjno-parowy umożliwia nam przyrządzanie potraw charakteryzujących się zdrowymi wartościami odżywczymi, poprzez m.in. beztłuszczowe smażenie lub pieczenie na parze.
Życzymy SMACZNEGO – pracownicy kuchni oraz Intendent |
UWAGA!
KUCHNIA SZKOLNA ZASTRZEGA SOBIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE.