AktualnościDla rodzicówDla ucznia

Stołówka szkolna

UWAGA RODZICE!

OD 04 MAJA 2021R BĘDĄ WYDAWANE OBIADY SZKOLNE.

UCZNIOWIE MOGĄ KORZYSTAĆ ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ

 

UWAGA RODZICE!

JEST MOŻLIWOŚĆ ZAPISU NA OBIADY SZKOLNE. KARTĘ ZGŁOSZENIA DZIECKA MOŻNA POBRAĆ Z SEKRETARIATU ORAZ ZE STRONY INTERNETOWEJ SZKOŁY. PO WYPEŁNIENIU NALEŻY KARTĘ PRZESŁAĆ NA ADRES sp3wojkowice@poczta.onet.pl LUB DOSTARCZYĆ DO SEKRETARIATU SZKOŁY.

REGULAMIN STOŁÓWKI

Oświadczenie rezygnacji z obiadów dla pracownika

Oświadczenie rezygnacji z obiadów dla ucznia

Karta zgłoszenia dziecka na obiady

Deklaracje na obiady dla pracowników

Oświadczenie rezygnacji pracownika z obiadów

UWAGA RODZICE!

OPŁAT ZA OBIADY DOKONUJE SIĘ DO DNIA 10 – GO KAŻDEGO MIESIĄCA Z DOŁU ZA ZJEDZONE OBIADY W MIESIĄCU POPRZEDNIM. KWITKI Z AKTUALNĄ KWOTĄ ZA OBIADY UCZNIOWIE DOSTAJĄ NA POCZĄTKU KAŻDEGO MIESIĄCA ZA M-C POPRZEDNI. PROSZĘ O DOKŁADNIE TAKIE WPŁATY JAKIE SĄ PODANE NA KWITKU, BEZ ZAOKRĄGLANIA DO PEŁNYCH KWOT

ZA OBIADY SZKOLNE  PŁATNOŚCI DOKONUJE SIĘ NA KONTO:

31 1160 2202 0000 0005 0373 4632

OD WRZEŚNIA 2019 r  KOSZT JEDNEGO OBIADU DLA UCZNIÓW

SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 3 WYNOSI  6,00

DLA NAUCZYCIELI  7,50

JADŁOSPIS

DATA OBIAD NUMER ALERGENU
26.09.2022

PONIEDZIAŁEK

ZUPA SZCZAWIOWA Z ZIEMNIAKAMI,

ŁAZANKI Z KIEŁBASĄ I KAPUSTĄ,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
27.09.2022

WTOREK

ZUPA DYNIOWA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM,

RYŻ, SZYNKA DUSZONA Z CEBULKĄ,

MARCHEWKA Z OGÓRKIEM KISZONYM,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9,
28.09.2022

ŚRODA

ZUPA OGÓRKOWA Z RYŻEM,

ZIEMNIAKI, SCHABOWY,

ĆWIKŁA Z CHRZANEM,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
29.09.2022

CZWARTEK

ŻUREK Z JAJKIEM,

KASZA JĘCZMIENNA, GULASZ Z INDYKA,

BROKUŁ Z BUŁECZKĄ TARTĄ,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
30.09.2022

PIĄTEK

GROCHÓWKA,

ZIEMNIAKI, KOTLET RYBNY,

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,4,9

1-ZBOŻA, 2-SKORUPIAKI,3-JAJA,4-RYBY,5-ORZESZKI ZIEMNE,6-SOJA,7-MLEKO,8-ORZECHY,9-SELER,10-GORCZYCA,11-SEZAM,12-DWUTLENEK SIARKI,13-ŁUBIN,14-MIĘCZAKI

Alergeny występujące w tym tygodniu: zboża zawierające gluten, jaja, produkty mleczne, seler, ryby.

UWAGA!

KUCHNIA SZKOLNA ZASTRZEGA SOBIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE.

Pokaż więcej

Podobne Artykuły

Back to top button
Skip to content