AktualnościDla rodzicówDla ucznia

Stołówka szkolna

UWAGA RODZICE!

JEST MOŻLIWOŚĆ ZAPISU NA OBIADY SZKOLNE. KARTĘ ZGŁOSZENIA DZIECKA MOŻNA POBRAĆ Z SEKRETARIATU ORAZ ZE STRONY INTERNETOWEJ SZKOŁY. PO WYPEŁNIENIU NALEŻY KARTĘ PRZESŁAĆ NA ADRES sp3wojkowice@poczta.onet.pl LUB DOSTARCZYĆ DO SEKRETARIATU SZKOŁY.

REGULAMIN STOŁÓWKI

Oświadczenie rezygnacji z obiadów dla pracownika

Oświadczenie rezygnacji z obiadów dla ucznia

Karta zgłoszenia dziecka na obiady

Deklaracje na obiady dla pracowników

Oświadczenie rezygnacji pracownika z obiadów

UWAGA RODZICE!

OPŁAT ZA OBIADY DOKONUJE SIĘ DO DNIA 10 – GO KAŻDEGO MIESIĄCA Z DOŁU ZA ZJEDZONE OBIADY W MIESIĄCU POPRZEDNIM. KWITKI Z AKTUALNĄ KWOTĄ ZA OBIADY UCZNIOWIE DOSTAJĄ NA POCZĄTKU KAŻDEGO MIESIĄCA ZA M-C POPRZEDNI. PROSZĘ O DOKŁADNIE TAKIE WPŁATY JAKIE SĄ PODANE NA KWITKU, BEZ ZAOKRĄGLANIA DO PEŁNYCH KWOT

ZA OBIADY SZKOLNE  PŁATNOŚCI DOKONUJE SIĘ NA KONTO:

31 1160 2202 0000 0005 0373 4632

OD WRZEŚNIA 2019 r  KOSZT JEDNEGO OBIADU DLA UCZNIÓW

SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 3 WYNOSI  6,00

DLA NAUCZYCIELI  7,50

JADŁOSPIS

DATA OBIAD NUMER ALERGENU
10.06.2024 r.

PONIEDZIAŁEK

ZUPA SZCZAWIOWA Z ZIEMNIAKAMI,

MAKARON Z SEREM,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,7,9
11.06.2024 r.

WTOREK

KRUPNIK Z KASZY JAGLANEJ,

ZIEMNIAKI, KOTLET MIELONY,

BURAKI,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,9
12.06.2024 r.

ŚRODA

ZUPA KOPERKOWA Z ZACIERKĄ,

ZIEMNIAKI, PAŁKA Z KURCZAKA,

KALAFIOR,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,7,9
13.06.2024 r.

CZWARTEK

ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI,

RYŻ, SZNYCEL SCHABOWY,

SURÓWKA Z MŁODEJ KAPUSTY,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,7,9
14.06.2024 r.

PIĄTEK

ZUPA PIECZARKOWA Z MAKARONEM,

ZIEMNIAKI, PALUCH RYBNY,

SURÓWKA Z PORY,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,4,7,9

1-ZBOŻA, 2-SKORUPIAKI,3-JAJA,4-RYBY,5-ORZESZKI ZIEMNE,6-SOJA,7-MLEKO,8-ORZECHY,9-SELER,10-GORCZYCA,11-SEZAM,12-DWUTLENEK SIARKI,13-ŁUBIN,14-MIĘCZAKI

Alergeny występujące w tym tygodniu: zboża zawierające gluten, jaja, produkty mleczne, seler, ryby.

         Informujemy, że od 1 września 2023 r. w trosce o zdrowie dzieci w naszej szkole potrawy przygotowywane są w nowo zakupionym piecu konwekcyjo-parowym, z wykorzystaniem nowoczesnej technologii, która sprawia, że potrawy zachowują wysokie walory smakowe oraz zapachowe. Piec konwekcyjno-parowy umożliwia nam przyrządzanie potraw charakteryzujących się zdrowymi wartościami odżywczymi, poprzez m.in. beztłuszczowe smażenie lub pieczenie na parze.

Życzymy SMACZNEGO – pracownicy kuchni oraz Intendent

UWAGA!

KUCHNIA SZKOLNA ZASTRZEGA SOBIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE.

Pokaż więcej

Podobne Artykuły

Back to top button
Skip to content