AktualnościDla rodzicówDla ucznia

Stołówka szkolna

UWAGA RODZICE!

JEST MOŻLIWOŚĆ ZAPISU NA OBIADY SZKOLNE. KARTĘ ZGŁOSZENIA DZIECKA MOŻNA POBRAĆ Z SEKRETARIATU ORAZ ZE STRONY INTERNETOWEJ SZKOŁY. PO WYPEŁNIENIU NALEŻY KARTĘ PRZESŁAĆ NA ADRES sp3wojkowice@poczta.onet.pl LUB DOSTARCZYĆ DO SEKRETARIATU SZKOŁY.

REGULAMIN STOŁÓWKI

Oświadczenie rezygnacji z obiadów dla pracownika

Oświadczenie rezygnacji z obiadów dla ucznia

Karta zgłoszenia dziecka na obiady

Deklaracje na obiady dla pracowników

Oświadczenie rezygnacji pracownika z obiadów

UWAGA RODZICE!

OPŁAT ZA OBIADY DOKONUJE SIĘ DO DNIA 10 – GO KAŻDEGO MIESIĄCA Z DOŁU ZA ZJEDZONE OBIADY W MIESIĄCU POPRZEDNIM. KWITKI Z AKTUALNĄ KWOTĄ ZA OBIADY UCZNIOWIE DOSTAJĄ NA POCZĄTKU KAŻDEGO MIESIĄCA ZA M-C POPRZEDNI. PROSZĘ O DOKŁADNIE TAKIE WPŁATY JAKIE SĄ PODANE NA KWITKU, BEZ ZAOKRĄGLANIA DO PEŁNYCH KWOT

ZA OBIADY SZKOLNE  PŁATNOŚCI DOKONUJE SIĘ NA KONTO:

31 1160 2202 0000 0005 0373 4632

OD WRZEŚNIA 2019 r  KOSZT JEDNEGO OBIADU DLA UCZNIÓW

SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 3 WYNOSI  6,00

DLA NAUCZYCIELI  7,50

JADŁOSPIS

DATA OBIAD NUMER ALERGENU
22.04.2024 r.

PONIEDZIAŁEK

KAPUŚNIAK,

KLUSKI NA PARZE,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
23.04.2024 r.

WTOREK

KLUSKI LANE NA ROSOLE,

ZIEMNIAKI, SCHABOWY,

MIZERIA,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
24.04.2024 r.

ŚRODA

ZUPA POROWA,

KASZA BURGUL, GULASZ Z INDYKA,

MINI MARCHEWKA,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,7,9
25.04.2024 r.

CZWARTEK

ZUPA SZCZAWIOWA Z ZIEMNIAKAMI,

ZAPIEKANKA MAKARONOWA,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,7,9
26.04.2024 r.

PIĄTEK

KREM MARCHEWKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM,

ZIEMNIAKI, RYBA Z PIECA,

KAPUSTA KISZONA DUSZONA,

KOMPOT WIELOOWOCOWY

1,3,4,7,9

1-ZBOŻA, 2-SKORUPIAKI,3-JAJA,4-RYBY,5-ORZESZKI ZIEMNE,6-SOJA,7-MLEKO,8-ORZECHY,9-SELER,10-GORCZYCA,11-SEZAM,12-DWUTLENEK SIARKI,13-ŁUBIN,14-MIĘCZAKI

Alergeny występujące w tym tygodniu: zboża zawierające gluten, jaja, produkty mleczne, seler, ryby.

         Informujemy, że od 1 września 2023 r. w trosce o zdrowie dzieci w naszej szkole potrawy przygotowywane są w nowo zakupionym piecu konwekcyjo-parowym, z wykorzystaniem nowoczesnej technologii, która sprawia, że potrawy zachowują wysokie walory smakowe oraz zapachowe. Piec konwekcyjno-parowy umożliwia nam przyrządzanie potraw charakteryzujących się zdrowymi wartościami odżywczymi, poprzez m.in. beztłuszczowe smażenie lub pieczenie na parze.

Życzymy SMACZNEGO – pracownicy kuchni oraz Intendent

UWAGA!

KUCHNIA SZKOLNA ZASTRZEGA SOBIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE.

Pokaż więcej

Podobne Artykuły

Back to top button
Skip to content